Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Shkarkohen një miliardë e gjysmë aplikacione për iPhone

KosovaPower
    KosovaPower
    Super Moderator
    Super Moderator

Shkarkohen një miliardë e gjysmë aplikacione për iPhone Empty Shkarkohen një miliardë e gjysmë aplikacione për iPhone

Mesazh nga KosovaPower Thu Jul 16, 2009 6:39 am

Shkarkohen një miliardë e gjysmë aplikacione për iPhone F.0715115702221_m
    Shkarkohen një miliardë e gjysmë aplikacione për iPhone

Para më pak se tre muaj kemi shkruar për miliardin e parë të aplikacioneve për iPhone të cilat përdoruesit i kanë shkarkuar nga hapja e dyqanit online Apple App Store, e tani kjo shifër është ngritur në një miliard e gjysmë.
    Nëse dikush ka arritur të pozicionohet mirë përballë recesionit global i cili po i dridh të gjitha tregjet e botës që një vit, atëherë ajo është kompania Apple. Me kompjuterët Mac nuk po i ecën aspak keq, iPhone po shitet jashtëzakonisht mirë, derisa përdoruesit çdo ditë e më shumë po e shohin këtë pajisje si platformë dhe nuk përtojnë të provojnë ndonjë aplikacion nga Apple App Store. Sa për rikujtim, nga secili aplikacion i shitur Apple merr 30 për qind.

Krejt kjo do të thotë se iPhone është duke zënë pozitë çdo ditë e më të rëndësishme në tregun e telefonave të mençur, derisa vlerësimet e fundit të analistëve thonë se Nokias nuk po i shkruhet mirë.

Edhe pse të gjitha kompanitë tjera të mëdha të cilat zhvillojnë platformë mobile, Google, Nokia, RIM, Palm e Microsoft kanë hapur dyqane të ngjashme aplikacionesh, nuk kemi dëgjuar se ndonjëri prej tyre të jetë lavdëruar me shifrat me të cilat këtë po e bën Apple.

www.apple.com

Ora është Fri Nov 01, 2024 7:39 am