Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Palm Pre më i lirë se iPhone

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Palm Pre më i lirë se iPhone Empty Palm Pre më i lirë se iPhone

Mesazh nga Leonardzz. Thu Apr 30, 2009 1:39 pm

Palm Pre më i lirë se iPhone F.0430133958725_m

Çmimi prodhues i Palm Pre sipas analizës së iSuppli është dukshëm më i lirë se çmimi i prodhimit të iPhone 3G para dhjetë muajsh.

Edhe pse nuk ka të dhëna konkrete se prej çfarë pjesëve saktësisht është krijuar Pre, parashihet se çmimi i të gjithë komponentëve të përfshirë të mos i kalojnë 138 dollarë amerikanë.

Pjesët më të shtrenjta të telefonit është ekrani multi-touch, i cili kushton 40 dollarë, memoria 8 GB e cila kushton 16 dollarë dhe procesori prej 11 dollarësh. Fotoaparati me rezolucion prej tre megapikselash e prodhuesit kushton 12 dollarë. Në përllogaritje nuk janë përfshirë çmimi i zhvillimit të telefonit, marketingu dhe faktorë të ngjashëm.

Sa për krahasim, çmimi prodhues i një iPhone 3G pas paraqitjes së tij ishte vlerësuar në 174 dollarë.

Thashethemet e fundit si datë të lansimit të Palm Pre përmendin 7 qershorin, dy ditë para datës së pritur të lansimit të gjeneratës së ardhshme të popullarizuarit iPhone.

Ora është Fri Nov 01, 2024 5:27 am