Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Genoa humbet ndeshjen dhe vendin e katërt

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Genoa humbet ndeshjen dhe vendin e katërt Empty Genoa humbet ndeshjen dhe vendin e katërt

Mesazh nga Leonardzz. Sun Apr 26, 2009 10:09 am

Genoa humbet ndeshjen dhe vendin e katërt F.0426170105570_m

Genoa ka pësuar me rezultat 2-0 në ndeshjen në udhëtim tek ekipi në krizë, Bologna, duke humbur edhe rastin për të rimarrë pozitën e katërt në tabelën e Serie A, ku tash gjendet Fiorentina.

Ekipi i Bolognas, i cili më pak se dy javë më parë shkarkoi trajnerin serb Sinisa Mihajloviq, duket se po rigjen veten nën drejtimin e trajnerit të ri, Giuseppe Papadopulo.

Vendasit kryen punën që në pjesën e parë të ndeshjes. Së pari Marco di Vaio shënoi nga penaltia pas 15 minutash lojë, ndërsa pas dhjetë minutash tjera rezultatin e dyfishoi kapiteni Claudio Terzi.

Genoa, që nuk arriti të gjejë portën kundërshtare pavarësisht se dominoi edhe në posedim e edhe në rastet për shënim, do të mbajë vendin e pestë me 57 pikë.

Në vendin e katërt tash është ngritur Fiorentina me një pikë më shumë, falë fitores së mbrëmshme ndaj Romës.

Humbje befasuese ka pësuar edhe Lazio, që pavarësisht paraqitjeve të mira së fundi u mposht para tifozëve të vet në Olimpico nga Atalanta me rezultat minimal 1-0.

Ora është Fri Nov 01, 2024 2:36 am