Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Grygera ruan nderin e Juves

drilchoo.hack
    drilchoo.hack
    Moderator
    Moderator

Grygera ruan nderin e Juves Empty Grygera ruan nderin e Juves

Mesazh nga drilchoo.hack Sun Apr 19, 2009 3:47 am

Ndeshja kryesore e sezonit, Derby d’Italia, e zhvilluar të shtunën mbrëma në Stadio Olimpico të Torinos, ndërmjet rivalëve të përbetuar të Serie A, Juventusit dhe Interit, ka përfunduar me rezultat të barabartë prej 1-1.

Kampionët e Italisë e filluan ndeshjen me dhjetë pikë diferencë nga Zonja e Vjetër, që do të thoshte se vetëm fitorja e Bianconerëve, mund të mbante ndoshta ende gjallë shpresat për ndonjë mrekulli për ta fituar Scudetton, cilido rezultat tjetër i jepte fund ëndrrës edhe ashtu të zbehtë të Juventusit.

Pjesa e parë

Gjysma e parë e ndeshjes u zhvillua me një ritëm energjik që rrallë shihet në futbollin italian, mirëpo përkundër lojës aktive nuk pati gola.

Rastin më të mirë në 45 minutat e para e pati Mario Balotelli (11’), kur gjuajtjen e tij e largoi pranë vijës fatale mesfushori i Juves, Tiago.

Një shans shumë të mirë për skuadrën vendase e pati Marchionni (33’), i cili dështoi të shënonte përballë Julio Cesar.

Edhe pse Juventusi pati iniciativën në pjesën më të madhe të gjysmës së parë, një rast tjetër shumë të mirë e pati Luis Figo, i cili u ndal nga portieri Buffon (39’).

Përkundër disa rasteve tjera, sidomos të vendasve, skuadrat shkuan në pushim me rezultatin e fillimit të ndeshjes.

Pjesa e dytë

Fraksioni i dytë i lojës pati një ritëm më të plogësht nga ana e të dyja skuadrave, megjithatë pikërisht në këtë pjesë u panë gola.

Pas një superaksioni të zikaltërve: Ibrahimovici hapi lojën te Muntari, ky i fundit pasoi te SuperMario Balotelli, i cili e mposhti Buffonin (64’).

Pas golit të pësuar nervat e Bianconerëve lëshuan dhe pas dy ndërhyrjeve radhazi të Tiagos, gjyqtari i lojës tregoi karton të kuq (76’) duke e lënë Juven me një lojtar më pak në fushë.

Megjithatë mungesa e një lojtari nuk u vërejt aspak te vendasit, të cilët ishin dominues në minutat e mbetura të ndeshjes, me ç’rast nuk lejuan të turpëroheshin para tifozëve të vet.

Ishin minutat e fundit të ndeshjes (90’+1), dhe pas një goditje nga këndi për Juventusin, më së larti kërceu mbrojtësi Zdenek Grygera, i cili shënoi në portën e Julio Cesar, për të çuar në këmbë të gjithë të pranishmit në stadium.

Si do që të jetë, ky barazim i konvenon më shumë Interit, sepse kaloi edhe një javë dhe zikaltrit janë sërish dhjetë pikë para bardhezinjve

Ora është Fri Nov 01, 2024 6:35 am