Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Wenger nuk dëshiron të ndryshojë metodën

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Wenger nuk dëshiron të ndryshojë metodën Empty Wenger nuk dëshiron të ndryshojë metodën

Mesazh nga Leonardzz. Sat May 09, 2009 3:25 am

Wenger nuk dëshiron të ndryshojë metodën F.0509064626444_m

Menaxheri i Arsenalit, Arsene Wenger, thotë se ai nuk do të harxhojë para në blerje të shtrenjta, pavarësisht dështimit të Arsenalit për të fituar trofe për të katërtin sezon radhazi.

Pas eliminimin nga Liga e Kampionëve, Wenger u gjend në një presion të rritur për të investuar në yje për plotësuar potencialin e të rinjve të tij. Edhe Almunia është shprehur se ndoshta ‘tash është koha’ për të shtuar përvojë në ekip.

Por Wenger i mbetet besnik filozofisë së tij për ngritjen e një ekipi të aftë për të mposhtur më të mirët sërish.

“Mendoj se duhet të keni një distancë me deklaratat e lojtarëve. Ata nuk janë menaxherë ose trajnerë. Ata janë përgjegjës për paraqitjet e tyre në fushë dhe jo për vlerësimin e përgjithshëm të ekipit”, thotë Wenger.

“Secili lojtar dëshiron të luajë me emra të mëdhenj, pasi kjo është një lloj qetësie. Por nëse shikoni në ekipin tonë të së martës, më i vjetri në mesfushë ishte 22-vjeçar. Ata janë në mesin e katër më të mirëve në Evropë, andaj pse duhet të bëjmë panik? Mendoj se duhet t’i marrim kritikat si muhabete”, shton

Ora është Thu Nov 21, 2024 3:25 pm