Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Dunga lë derën hapur për Ronaldon

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Dunga lë derën hapur për Ronaldon Empty Dunga lë derën hapur për Ronaldon

Mesazh nga Leonardzz. Fri May 08, 2009 1:24 am

Dunga lë derën hapur për Ronaldon F.0508091758255_m

Trajneri i Brazilit, Dunga, e ka lëvduar rikthimin në formë të të tri herë lojtarit më të mirë në botë, Ronaldo, dhe ka deklaruar publikisht se ende ekziston mundësia që 32-vjeçari të luajë për Brazilin.

“Unë gjithmonë kam thënë se dyert e Kombëtares janë të hapura për secilin lojtar, i cili është i mirë teknikisht”.

“Ronaldo aktualisht është në formë të shkëlqyer dhe është duke u përcjellë nga stafi teknik (i përfaqësueses së Brazilit)”, ka thënë Dunga.

Që nga rikthimi i tij në lojë, Ronaldo ka shënuar 10 gola në 13 paraqitje për Corinthians.

“Ronaldo gjithmonë ka shënuar gola. Por kjo është hera e parë që nga viti 2006 që ai ka arritur të luajë më shumë se në dhjetë ndeshje radhazi, prandaj pritet që ai të progredojë edhe më shumë”.

“Ai e njeh potencialin e tij. Kështu që, ka mbetur edhe një vit deri te Kampionati Botëror dhe të gjithë duhet të angazhohen për ta fituar rastin për të luajtur”, ka shtuar trajneri i Brazilit.

Ora është Fri Nov 01, 2024 4:39 am