Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Më i fuqishëm, më i shpejtë dhe më i bukur

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Më i fuqishëm, më i shpejtë dhe më i bukur Empty Më i fuqishëm, më i shpejtë dhe më i bukur

Mesazh nga Leonardzz. Sun Apr 19, 2009 7:33 am

Më i fuqishëm, më i shpejtë dhe më i bukur F.0414114346258_m
    I mirënjohuri Ugur Sahin, i cili në të kaluarën u nderua për interpretimin modern të Ferrari Dino, së fundmi e ka zbuluar projektin e tij të ri për ri-interpretimin e Corvette C6 në bashkëpunim me kompaninë "Mallet Cars".

Projekti Z03 ka kaluar nëpër një revizion më të lehtë stilistik dhe tash duket shumë më atraktiv dhe joshës.

Befasia e vërtetë fshihet nën kapakun e motorit, ku është i vendosur LS7 V8 në GM me kompresor, me fuqi mbi 700 KF.

Ky motor u dedikohet shoferëve pak më normalë!?, ndërsa për fanatikët e vërtetë ekziston mundësia që me shtimin e dy turbo-mbushësve në motor të arrihen 999 KF.
    Vetëm përpunimi i Corvette C6 sipas recetës së Ugur Sahin, do të kushtojë 69.000 dollarë amerikanë (duke mos e përfshirë çmimin e automjetit).

Vetëm për ‘tuning-un’ e motorit që të zhvillojë 700 KF paguhet shtesë 32.700 dollarë, ndërsa për motorin që zhvillon 999 KF nevojiten 37.795.

Ora është Thu Nov 21, 2024 1:10 pm