Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Ferguson: United është më i fuqishëm në ndeshjet e mëdha

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Ferguson: United është më i fuqishëm në ndeshjet e mëdha Empty Ferguson: United është më i fuqishëm në ndeshjet e mëdha

Mesazh nga Leonardzz. Sat May 09, 2009 3:44 am

Ferguson: United është më i fuqishëm në ndeshjet e mëdha F.0509114137348_m

Menaxheri i Manchester United, Sir Alex Ferguson, beson se djelmoshat e tij tregohen gjithmonë të fuqishëm para sfidave të rëndësishme.

Para derbit të qytetit kundër Manchester Cityt në Old Trafford, që zhvillohet të dielën, menaxheri i djajve të kuq bindshëm thotë se lojtarët e tij janë plotësisht të gatshëm për të bërë edhe një hap drejt titullit.

“Ronaldo dhe shumë lojtarë tonë qeshen para ndeshjeve të mëdha. Shikoni në javët e fundit. Kemi pasur disa paraqitje fantastike kundër Portos, Arsenalit dy herë, në pjesën e dytë kundër Tottenhamit dhe në Middlesbrough”, thotë Ferguson.

“Ekipi është në top formë në momentin e duhur. Do të më pëlqente të thosha se kjo është rezultat i përgatitjeve, por të jem i sinqertë jo. Lojtarët pëlqejnë ndeshjet e mëdha. Ata kanë dëshmuar se mund t’ia dalin, dhe ne jemi në formë të mirë tash”, ka shtuar skocezi.

Ora është Fri Nov 01, 2024 2:32 am