Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Barca dështon me Villan, kthehet kah Ibrahimovic

KosovaPower
    KosovaPower
    Super Moderator
    Super Moderator

Barca dështon me Villan, kthehet kah Ibrahimovic Empty Barca dështon me Villan, kthehet kah Ibrahimovic

Mesazh nga KosovaPower Fri Jul 17, 2009 11:50 am

Barca dështon me Villan, kthehet kah Ibrahimovic F.0717173434828_mValenca ka vendosur të mos ia shesë Barcelonës sulmuesin David Villa, kështu që ka refuzuar edhe ofertën e fundit të katalunasve, duke thënë se Villa nuk është në shitje.
    Të enjten mbrëma dhe mëngjesin e të premtes, mediat spanjolle dhe italiane kanë njoftuar se Blaugranët kanë rikthyer vëmendjen kah sulmuesi i Interit, Zlatan Ibrahimovic, dhe duket se kjo ka ardhur pas refuzimit të ofertës së tyre më të re nga Valencia.

Villa ka dëshirë të madhe të luajë për Barcelonën, mirëpo shefi i Los Che, Manuel Llorente, nuk e lejon atë të flasë me Barcën dhe i ka thënë jo ofertës prej 42 milionë eurosh që e ka bërë Barcelona

“Laporta më thirri dhe unë ia përsërita se ne nuk dëshirojmë ta shesim futbollistin”, ka thënë Llorente për “AS”.

Ora është Fri Nov 01, 2024 6:28 am