Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Del Piero: Nuk ia kam zili Interit

drilchoo.hack
    drilchoo.hack
    Moderator
    Moderator

Del Piero: Nuk ia kam zili Interit Empty Del Piero: Nuk ia kam zili Interit

Mesazh nga drilchoo.hack Fri Apr 17, 2009 7:17 am

Ikona e Zonjës së Vjetër, Alessandro Del Piero, është duke u përgatitur për ndeshjen e madhe të të shtunës mbrëma kundër Interit dhe pohon se nuk është xheloz ndaj superioritetit e Interit në këto vitet e fundit në Serie A.

“Nuk ia kam zili aspak Interit. Jam krenar për vitet që kam kaluar te Juventusi, përfshirë edhe këto vitet e fundit, të cilat kanë qenë më të vështirat”.

“Kontrata ime me Juventusin përfundon në vitin 2010, dhe në muajt e fundit të sezonit të ardhshëm do të preferoja të përqendrohem maksimalisht në suksesin e Juves, sepse do të jenë momentet më të rëndësishme për mua”, ka thënë Del Piero për “Sportweek”.

Kapiteni bardhezi është pyetur edhe për largimin e Zlatan Ibrahimovicit drejt Interit në kohën kur Juve u dërgua në Serie B në vitin 2006.

“Nuk mendoj se ai ka nevojë të kërkojë falje për këtë gjë. Ne u zhvendosëm në Serie B dhe ai vazhdoi karrierën në një skuadër tjetër. Ai ishte vendimi i tij. Por unë nuk mendoj se ishte ai që e bëri Interin më të mirë këto vitet e fundit, por ishin paratë e Morattit”, ka shtuar Pinturicchio.

from: Drilchoo.Hack

Ora është Fri Nov 01, 2024 6:18 am