Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Dzeko: Do të mendoj për të ardhmen time

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Dzeko: Do të mendoj për të ardhmen time Empty Dzeko: Do të mendoj për të ardhmen time

Mesazh nga Leonardzz. Tue May 19, 2009 5:37 am

Dzeko: Do të mendoj për të ardhmen time F.0519111512509_m

Sulmuesi në top-formë i Wolfsburgut, Edin Dzeko, ka deklaruar se ai mund të largohet nga Bundesliga në sezonin e ardhshëm.

Boshnjaku ka kaluar një sezon të shkëlqyer nën udhëheqjen e Felix Magath duke shënuar 25 gola kur ka mbetur edhe një xhiro për t’u zhvilluar, ndërsa kalimi i Magath te Schalke në fund të sezonit, do të ndikojë edhe në vendimin e Dzekos për të ardhmen.

“Do të ishte mirë të jem golashënuesi më i mirë i Ligës në fund të sezonit, mirëpo fitimi i titullit është shumë më i rëndësishëm”.

“Sido që të jetë, e gjithë situata në klub ka ndryshuar për shkak të largimit të Felix Magath drejt Schalkes”.

“Jam shumë i zhgënjyer për largimin e tij dhe do të mendoj për opsionet e mia në fund të sezonit”, ka thënë Dzeko për “Bild”

Tottenham Hotspur, Milan, Arsenal dhe Chelsea, janë skuadrat e interesuara për shërbimet e sulmuesit boshnjak.

Ora është Fri Nov 01, 2024 6:18 am