Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Zola shpreson të konkurrojë për top katërshen

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Zola shpreson të konkurrojë për top katërshen Empty Zola shpreson të konkurrojë për top katërshen

Mesazh nga Leonardzz. Tue May 12, 2009 7:50 am

Zola shpreson të konkurrojë për top katërshen F.0512101055995_m

Menaxheri i West Ham United, Gianfranco Zola, është i vendosur që gjatë afatit transferues të verës të gjejë lojtarë të cilët do të ndihmojnë ekipin të mbulojë dallimin me katër ekipet kryesuese të Premier League.

Duke theksuar humbjen e fundit ndaj Liverpoolit, Zola ka thënë se dallimi i ekipit të tij dhe atyre kryesuese qëndron vetëm në kualitetin e skuadrës, dhe se shpreson shumë shpejt t’i arrijë ata.

“Diferenca në mes të ekipeve si ne dhe atyre është e madhe, por në kualitetin e ekipit, dhe do të arrijmë atje. Jam i bindur se shumë shpejt do të garojmë me ta. Duhet vetëm të ngremë ca kualitetin në treshen e fundit, por jam i bindur se jemi në rrugën e duhur”, ka htënë Zola.

“Secila ndeshje është mësim për mua. Ndonjëherë me ekipe si ky nuk është e mundur të luhet më mirë se që luajnë ata. Ju duhet diçka e veçantë. Do të përpiqemi të punojmë në këtë drejtim”, ka shtuar italiani.

Ora është Fri Nov 01, 2024 6:36 am