Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Adriano: Do të më pëlqente të luaj në Inter

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Adriano: Do të më pëlqente të luaj në Inter Empty Adriano: Do të më pëlqente të luaj në Inter

Mesazh nga Leonardzz. Fri May 08, 2009 1:28 am

Adriano: Do të më pëlqente të luaj në Inter F.0507183838698_m

Interi së shpejt mund të ketë në radhët e veta një Adriano të ri, kësaj here mbrojtësin e majtë të Sevillas, Adriano Correia.

Mediat italiane ditë më parë përcollën se Jose Mourinho interesohet për mesfushorin e Sevillas, Adriano, i cili luan si mbrojtës i majtë ose anësor i majtë.

Edhe vet lojtari ka pohuar interesimin e nerazurëve, dhe ka zbuluar se është i interesuar të transferohet në Giuseppe Meazza.

“E di se ekipi i Interit më përcjell. Interesimi i një klubi të madh si Interi është arsye për t’u gëzuar. Sonte bisedova me agjentin tim dhe u morëm vesh që të marrim vendim për të ardhshmen time pas fundit të sezonit”, ka thënë braziliani.

“Tash jam i përqendruar vetëm në ekipin tim dhe saktësisht në ndeshjen e të dielës kundër Mallorcas, me qëllim që të luftojmë për vend i cili dërgon në Ligën e Kampionëve. Do të shohim nëse do të qëndroj ose jo. Kam marrëveshje me Sevillan deri në vitin 2014”, ka shtuar Adriano.

Ora është Fri Nov 01, 2024 6:33 am