Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Quagliarella: Jam i gatshëm të luaj për Interin ose Juven

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Quagliarella: Jam i gatshëm të luaj për Interin ose Juven Empty Quagliarella: Jam i gatshëm të luaj për Interin ose Juven

Mesazh nga Leonardzz. Thu May 21, 2009 1:22 pm

Quagliarella: Jam i gatshëm të luaj për Interin ose Juven F.0521114514916_m

Sulmuesi i Udineses, Fabio Quagliarella, beson se ka arritur nivelin e duhur të lojës për të mundur të paraqitet për skuadrat e mëdha italiane, Juventus ose Inter.

Sipas spekulimeve në Itlai, Bianconertët janë favoritë për ta transferuar sulmuesin italian në fund të këtij sezoni, mirëpo edhe presidenti i Interit, Massimo Moratti, e ka shprehur haptas interesimin e tij për Quagliarellan.

“Jam mahnitur kur kam dëgjuar se Moratti përmend emrin tim. Të jesh në listën e Interit, Mbretërve të Italisë, është një ëndërr. Interi është një skuadër solide me një trajner të madh. Mendoj se jam i gatshëm të luaj atje”.

“Sezonin e ardhshëm, Juve do të jetë në gjendje për ta fituar Scudetton dhe Ligën e Kampionëve. A do të luaj atje? Është ëndrra ime fëmijërore, e cila vazhdon të jetë e tillë edhe sot...”, është cituar Quagliarella nga “La Gazzetta dello Sport”.

Ora është Sun Nov 24, 2024 3:17 pm