Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Vazhdon seriali “Kaka-Real Madrid”

dannchee
    dannchee

Vazhdon seriali “Kaka-Real Madrid” Empty Vazhdon seriali “Kaka-Real Madrid”

Mesazh nga dannchee Wed May 06, 2009 11:03 am

Edhe pse babai/agjenti i superyllit të Milanit, Kaka, ka mohuar spekulimet se djali i tij do t’i bashkëngjitet Real Madridit, mediat spanjolle vazhdojnë të shkruajnë me bindje të plotë se braziliani do ta veshë fanellën e Los Blancos këtë verë.

Mediat spanjolle pohojnë se kanë qenë pikërisht bashkëpunëtoret e Florentino Perezit ata që e kanë këshilluar brazilianin të mos nënshkruajë për Manchester Cityn në afatin kalimtar të janarit, për faktin se ai do të jetë lojtar i Realit gjatë verës.

Gazeta sportive “AS”, e cila ishte e para që të hënën kishte cituar Bosco Leiten të ketë thënë se “Kaka do të luajë për Real Madridin e Florentino Perezit”, sërish ka nxjerrë një citat të ish-lojtarit më të mirë në botë, kinse u ka thënë miqve të tij: “Ëndrra ime është të luaj për Real Madridin dhe shpresoj që Florentino dhe Berlusconi të arrijnë një marrëveshje sa më shpejtë që është e mundur”.

Ora është Fri Nov 01, 2024 2:24 am