Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Sony paraqet video Walkmanin e e ri

KosovaPower
    KosovaPower
    Super Moderator
    Super Moderator

Sony paraqet video Walkmanin e e ri Empty Sony paraqet video Walkmanin e e ri

Mesazh nga KosovaPower Thu Jul 16, 2009 6:38 am

Sony paraqet video Walkmanin e e ri F.0715110343676_mVideo Walkmani E440 miniatural nga kompania Sony nuk ka ekran OLED si walkmanët tjerë, por për këtë edhe çmimi do të jetë dukshëm më i arsyeshëm.
    Sony Walkman E440 vjen me ngjyrë të zezë apo në kombinim të ngjyrave kuq e zi, mbështet formatet MP3, WMV e WMA, ka radio FM (nga e cila mund të incizoj drejtpërsëdrejti në diskun e pajisjes) dhe equalizer.

Bateria do të mund të mbaj deri në gjashtë orë video paraqitje dhe 30 orë riprodhim të muzikës, derisa si për çudi, kapaciteti i diskut nuk përmendet në njoftimin zyrtar.

Ekrani është LCD dhe ka diagonale prej vetëm dy inçësh, që është mangësi për një pajisje e cila është e dedikuar për riprodhimin të video materialeve. Mirëpo seria E nënkupton pajisje më të lira për përdoruesit të cilat nuk kërkojnë shumë, prandaj mund të pritet që edhe E440 do të jetë më i arsyeshëm në çmim nga konkurrentët e tij me ekrane më të mëdha.

Çmimi i saktë dhe data e paraqitjes në treg nuk dihen.

www.sony.com

Ora është Fri Nov 01, 2024 9:35 pm