Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Tevez ndjehet i parespektuar

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Tevez ndjehet i parespektuar Empty Tevez ndjehet i parespektuar

Mesazh nga Leonardzz. Sat May 16, 2009 12:01 pm

Tevez ndjehet i parespektuar F.0516151200482_m

Sulmuesi i Manchester Unitedit, Carlos Tevez, ka deklaruar se dëshiron të mbetet në Ligën Premier, mirëpo sipas të gjitha gjasave ai nuk do të luajë për Djajtë e Kuq në sezonin e ardhshëm.

“Qëllimi im është që të mbetem në Ligën Premier, sepse kjo është liga më konkurruese në botë, edhe pse jam i vetëdijshëm për interesimet e skuadrave spanjolle dhe italiane”.

“Kur të përfundojë Kampionati do të vendos se ku do të shkoj. Ndjej dhimbje që duhet të largohem nga Manchester Unitedi, për shkak të tifozëve”.

“Është e vështirë për mua që ta pranoj këtë vendim. Secila ditë që kalon është më e vështirë për mua, sepse e di se nuk do të luaj më për këtë skuadër”.

“Drejtuesit e skuadrës thonë se unë jam pranë zgjatjes së kontratës, mirëpo kjo nuk do të ndodhë. Ata nuk më kanë respektuar. Asnjëherë nuk kam kërkuar nga Ferguson ndonjë sqarim, por lojtari e kupton kur nuk bën pjesë në planet e skuadrës”, ka thënë argjentinasi për “TyC Sports”.

Ora është Thu Oct 31, 2024 10:43 pm