Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Pellegrini: Arsenali ishte superior

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Pellegrini: Arsenali ishte superior Empty Pellegrini: Arsenali ishte superior

Mesazh nga Leonardzz. Thu Apr 16, 2009 5:35 am

Pellegrini: Arsenali ishte superior F.0416094728441_m

Trajneri i Villarrealit, Manuel Pellegrini, ka pranuar se ekipi i tij është mposhtur me meritë nga Arsenali në ndeshjen e mbrëmshme të kthimit të çerekfinales së Ligës së Kapionëve.

Arsenali shënoi fitore 3-0 në Emirates, duke u kualifikuar për në gjysmëfinale me rezultat të përgjithshëm 4-1 (rezultati i ndeshjes së parë ishte 1-1), dhe do të ketë kundërshtar të radhës Manchester United.

“Ata ishim ekipi më superior dhe ne u dominuam në stadium. Pjesa e parë ishte më e balancuar dhe ishte një garë e hapur deri kur rezultati u bë 2-0, pastaj ata filluan të kenë avantazhin në fushë”, ka thënë Pellegrini.

“Ekipi dha më të mirën në ndeshje dhe duhet të kemi parasysh lëndimet që kemi, derisa ata i kishin të rikuperuar të gjithë lojtarët. Duhet të rikthejmë fokusin në ligë tash”, ka shtuar më tej kiliani.

Ora është Fri Nov 01, 2024 4:31 am