Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Walcott: Arsenali duhet të luajë më ashpër

KosovaPower
    KosovaPower
    Super Moderator
    Super Moderator

Walcott: Arsenali duhet të luajë më ashpër Empty Walcott: Arsenali duhet të luajë më ashpër

Mesazh nga KosovaPower Fri Jul 17, 2009 11:44 am

Walcott: Arsenali duhet të luajë më ashpër F.0717140225108_mTheo Walcott mendon se Arsenali duhet të jetë një ekip më i ashpër për të arritur te rezultate shumë më të mira.
    Sipas Walcott, Arsenalit i mungon loja e pistë të cilën e kanë Chelsea dhe Manchester United, dhe është i vetëdijshëm se me një lojë të pastër dhe të bukur vështirë se do të mund të arrijnë te rezultate të mira.

“Duhet të mësojmë t’i bëjmë gjërat e pista në futboll. Ndonjëherë nuk është vetëm futbolli i bukur, duhet të jemi më të ashpër për të arritur te fitore, te tri pikë. Në garat e kupës askush nuk i mban mend lojërat e bukura, ajo që vlen është rezultati”, ka thënë Walcott.

“Duhet ta përfshijmë këtë në lojë. United dhe Chelsea bëjnë punë të pista dhe mirë i shfrytëzojnë shanset e tyre, këtë duhet edhe neve ta mësojmë, për të përparuar”, ka shtuar anglezi.

Ora është Sat Nov 23, 2024 3:16 am