Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Reina: Gerrard është më i mirë në botë dhe jo vetëm në Angli

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Reina: Gerrard është më i mirë në botë dhe jo vetëm në Angli Empty Reina: Gerrard është më i mirë në botë dhe jo vetëm në Angli

Mesazh nga Leonardzz. Thu May 14, 2009 5:27 am

Reina: Gerrard është më i mirë në botë dhe jo vetëm në Angli F.0514125054283_m

Portieri i Liverpoolit, Pepe Reina, mendon se bashkëlojtari i tij, Steven Gerrard, është më i miri në botë këtë sezon dhe thotë se pa të ekipi anglez nuk do të ishte i njëjti që është tash.

Gerrard dje u zgjodh Lojtari i Vitit në Ligën Premier për këtë sezon, nga Asociacioni i Gazetarëve të Sportit në Angli. Por Reina mendon se ai është më i miri jo vetëm në Angli por në gjithë botën.

“Jam i gëzuar për shpërblimin e tij, është plotësisht i merituar, dhe ai nuk është më i miri vetëm në Angli, por në gjithë botën”, thotë Reina.

“Ai këtë sezon ishte fantastik, futbollisti ynë më i mirë, futbollisti më i mirë në Angli dhe më i miri në botë. Liverpooli është një ekip më ndryshe pa të. Ai është lojtar kyç për ne”, ka shtuar portieri spanjoll.

Ora është Fri Nov 01, 2024 6:25 am