Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Zarate dhe Muslera: Fitorja ishte për fansat

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Zarate dhe Muslera: Fitorja ishte për fansat Empty Zarate dhe Muslera: Fitorja ishte për fansat

Mesazh nga Leonardzz. Thu May 14, 2009 5:24 am

Zarate dhe Muslera: Fitorja ishte për fansat F.0514110639869_m

Dy heronjtë e Lazios, autori i golit në ndeshje, Mauro Zarate, dhe portieri Fernando Musleara që mbrojti dy penaltitë vendimtare të fitores, ia dedikojnë triumfin në Kupën e Italisë fansave të klubit.

“Gjëja më e rëndësishme për ne është fitorja. Jam i lumtur për veten dhe bashkëlojtarët, por veçanërisht për ata tifozë të mrekullueshëm. Shpresojmë se ky do të jetë i parë nga shumë kohë të mira që presim të vijnë”, ka thënë autori i golit të Lazios, Zarate, në një intervistë pas ndeshjes.

“Kam qenë i bekuar që sonte kam mbrojtur dy penalti. Megjithatë, këtë fitore nuk e solla unë, por i gjithë ekipi. E gjitha që bëra unë ishte të jem i qetë kur kalonim momente të vështira. Mendoj se kjo është një fitore për fansat”, ka thënë heroi i mbrëmjes, portieri Fernando Muslera.

Ky ishte triumfi i pestë në historinë e klubit romak në Kupën e Italisë, dhe i pari që nga viti 2004.

Ora është Fri Nov 01, 2024 6:18 am