Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Man City ofron 10 milionë euro në sezon për Raul

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Man City ofron 10 milionë euro në sezon për Raul Empty Man City ofron 10 milionë euro në sezon për Raul

Mesazh nga Leonardzz. Fri May 08, 2009 3:55 pm

Man City ofron 10 milionë euro në sezon për Raul F.0508150505957_m

Klubi më i pasur i Premierligës, Manchester City, raportohet se ka bërë një ofertë të bujshme për kapitenin e Real Madridit, Raul Gonzalez.

Marca shkruan se sulmuesit spanjoll, 32-vjeçar, City i ka ofruar kontratë katërvjeçare të vlefshme 40 milionë euro (35 milionë funte).

Raul ka kaluar një sezon të shkëlqyeshëm me Realin, ku është golashënuesi më i mirë i klubit, por me një ndryshim të menjëhershëm të bordit, mund të hapet edhe mundësia e largimit të tij.

City është i gatshëm të shfrytëzojë avantazhet e turbullirave në klub dhe tashmë i ka dhënë rastin lojtarit të nënshkruajë kontratën më të madhe në jetën e tij, para se të varë këpucët.

Raul ka marrëveshje me Realin deri në vitin 2011, e cila mund të vazhdohet nga viti në vit, në varësi prej paraqitjeve të lojtarit secilin sezon.

Ora është Fri Nov 01, 2024 2:21 am