Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Gullit: Drogba lojtari kyç kundër Barcelonës

dannchee
    dannchee

Gullit: Drogba lojtari kyç kundër Barcelonës Empty Gullit: Drogba lojtari kyç kundër Barcelonës

Mesazh nga dannchee Wed May 06, 2009 10:56 am

Legjenda holandeze, Ruud Gullit, beson se sulmuesi i Chelseat, Didier Drogba, është arma më e fortë e Bluve në përballjen e të mërkurës mbrëma kundër Barcelonës.

“Ajo që duhet të jetë kryesore në lojën e Chelseat është që topi t’i pasohet sa më shpejt Drogbës. Topi i parë duhet t’i dorëzohet Drogbës, ndërsa Lampard duhet të jetë afër për ta pranuar topin e dytë, si edhe futbollistët anësorë si opsion”.

“Këtu është fuqia më e madhe e Chesleat. Ata duhet të shkaktojnë presion ndaj mbrojtjes së Barcës, sidomos për faktin se mungon Marquez dhe Puyol”.

“Derisa Barca di të luajë vetëm në një mënyrë, Chelsea ka planin A dhe B. Në ndeshjen e parë Chelsea dëshmoi se është skuadër e mençur”.

“Mendoj se Chelsea do të paraqitet me të njëjtën mënyrë të lojës, si në ndeshjen e parë. Ndërsa është shumë me rëndësi që të eliminohen Xavi dhe Iniesta, sepse ata do t’i bëjnë pasimet kryesore drejt sulmuesve”, ka përmbyllur analizën e tij Gullit.

Ora është Fri Nov 01, 2024 2:34 am