Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Fabregas: United ekipi më i mirë në botë

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Fabregas: United ekipi më i mirë në botë Empty Fabregas: United ekipi më i mirë në botë

Mesazh nga Leonardzz. Sun Apr 26, 2009 10:19 am

Fabregas: United ekipi më i mirë në botë F.0426134100203_m

Kapiteni i Arsenalit, Cesc Fabregas, ka vetëm fjalë të mira për kundërshtarin e radhës në gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve, Manchester United.

“Nuk e kam problem të them se United është një prej klubeve më të mira në botë, edhe pse dëshiroj ta fitoj. Për momentin është ekipi më i mirë në botë, top ekip dhe ne kemi shumë respekt për ta”, ka thënë Fabregas.

“United faktikisht është një prej klubeve më të mira në histori. E respektoj Alex Ferguson për atë që ka arritur. Në të kaluarën në mes dy klubeve kishte disa përballje të shkëlqyeshme dhe jam i sigurt se edhe dy ndeshjet e radhës po ashtu do të jenë po aq dramatike dhe interesante”.

“Por, e dimë se mund t’i fitojmë pasi këtë e kemi treguar edhe në Emirates. Ata i kishin lojtarët më të mirë në ekip dhe ne arritëm t’i mposhtim. Kjo na jep shumë vetëbesim”, ka shtuar spanjolli.

Ora është Fri Nov 01, 2024 4:22 am