Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Milan pastër në pozitën e dytë

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Milan pastër në pozitën e dytë Empty Milan pastër në pozitën e dytë

Mesazh nga Leonardzz. Sun Apr 26, 2009 10:07 am

Milan pastër në pozitën e dytë F.0426170408594_m

Në ndeshjen e zhvilluar të dielën në San Siro, skuadra e Milanit ka shënuar fitore me rezultat prej 3-0 kundër Palermos, për t’iu shmangur pastër me dy pikë Juventusit, i cili barazoi me rezultat 2-2 në shtëpi të Regginas.

Rossonerët në epërsi i solli braziliani Ricardo Kaka nga pika e bardhë (10’), pas një ndërhyrje në Ambrossinin.

Rezultatin e dyfishoi Pippo Inzaghi, i cili e përfundoi në mënyrën më të mirë një aksion të bukur të skuadrës vendase, duke mposhtur me kokë portierin Amelia (19’).

Ishte sërish Kaka dhe sërish nga pika e bardhë lojtari që vuri rezultatin përfundimtar të takimit prej 3-0 (56’).

Nga minuta e 62-të në këtë takim u inkuadrua portieri shqiptar Samir Ujkani, i cili në minutat e mbetura të takimit mbeti i pamposhtur.

Ndërkohë, në takimin tjetër të zhvilluar në Stadio Granillo, Juventusi ka barazuar si mysafir i Reggianës dhe tash pozicionohet në vendin e tretë me dy pikë më pak se Milani dhe shtatë pikë më shumë se Fiorentina që mban vendin e katërt.

Golat për vendasit i shënuan Antonino Barilla (27’) dhe Emil Hallfredsson (69’), ndërsa për mysafirët shënuan, Alessandro Del Piero nga pika e bardhë (48’) dhe Cristiano Zanetti (73’).

Ora është Fri Nov 01, 2024 2:30 am