Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

BMW tre çmime për brendin më të mirë

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

BMW tre çmime për brendin më të mirë Empty BMW tre çmime për brendin më të mirë

Mesazh nga Leonardzz. Sun Apr 19, 2009 7:30 am

BMW tre çmime për brendin më të mirë F.0413155810100_m

Prodhuesi bavarez i automjeteve ka fituar tre çmime në garën për brendin më të mirë sipas "Kelley Blue Book’s". Krahas BMW-së nga dy çmime i kanë fituar Toyota dhe Porsche, ndërsa Mercedesi, Nissani dhe Fordi, kanë marrë nga një çmim.

Tre kategoritë ku BMW u shpall më e mirë ishin çmimi për “brendin më cool”, “brendin më të mirë sportiv” dhe “brendin me dizajn më të mirë”.
    BMW tre çmime për brendin më të mirë Bmw1(1)
    Vlerësimi për çmimin e parë ka ndodhur për faktin se BMW është automjeti më ‘cool’ edhe për gjeneratën e re edhe për gjeneratën më të moshuar, në fakt të gjithë e shikojnë atë si automjet joshës dhe interesant.

Çmimin tjetër për brendin më të mirë sportiv e ka fituar, sidomos për serinë M të automjeteve, të cilën e përbëjnë M3, М5, М6 dhe së fundmi edhe X5M dhe X6M.

Çmimi për dizajnin më të mirë i dedikohet faktit sepse dizajni i BMW-së është gjithnjë e më joshës për blerësit dhe bën që automjetet tjera të duken keq pranë tij.

Ora është Thu Nov 21, 2024 6:36 am