Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

VW Golf VI ABT GTI Sportsline VS4-R

KosovaPower
    KosovaPower
    Super Moderator
    Super Moderator

VW Golf VI ABT GTI Sportsline VS4-R Empty VW Golf VI ABT GTI Sportsline VS4-R

Mesazh nga KosovaPower Fri Jul 17, 2009 1:12 am

VW Golf VI ABT GTI Sportsline VS4-R F.0716145759930_mMjeshtërve botërorë për modifikimin e automjeteve nuk u është dashur shumë kohë të fusin në duart e veta edhe Golfin më të ri GTI të gjeneratës së gjashtë.
    Kështu kompania e njohur ABT këto ditë ka paraqitur një Golf VI që të lë pa frymë. Që në shikim e parë shihen një varg ndryshimesh në pamjen e jashtme të automjetit, është më agresiv me disa detaje të cilat zbulojnë edhe kuajt fuqi shtesë të tij.

Edhe motorizimi është mbresëlënës. Në fakt, ekzistojnë versione të motorëve të përpunuar. Versioni i parë ka përjetuar rritjen e 210 KF standard në 260 KF, derisa për ata të cilët as kjo nuk u mjafton është bërë edhe versioni S. Po ua merr mendja, ka edhe më shumë kuaj fuqi. Versioni S zhvillon hiq më pak se 300 KF dhe deri në 100 kilometra në orë arrin për më pak se gjashtë sekonda.

Automjeti është lëshuar për 30 milimetra e për frenim përkujdeset sistemi i fuqishëm i frenimit i kompanisë ABT.

Shihni edhe videon e mëposhtme për ndryshimet që i ka pësuar.

Ora është Fri Nov 01, 2024 12:30 pm