Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Santon përfshihet në ekipin për Kupën e Konfederatave

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Santon përfshihet në ekipin për Kupën e Konfederatave Empty Santon përfshihet në ekipin për Kupën e Konfederatave

Mesazh nga Leonardzz. Fri Jun 05, 2009 2:56 pm

Santon përfshihet në ekipin për Kupën e Konfederatave F.0605143622276_m

Santon përfshihet në ekipin për Kupën e Konfederatave
    Davide Santon do të jetë pjesë e turneut të parë ndërkombëtar me fanellën e serinorëve të Italisë, pasi trajneri i kombëtares italiane, Marcello Lippi, e ka përfshirë lojtarin e Interit në ekipin që do të luajë në Kupën e Konfederatave.

Marcello Lippi ka vendosur ta përfshirë mbrojtësin e ri të Interit, Davide Santon, edhe në ekipin e tij për Kupën e Konferedeatave, pasi që më herët e futi atë në listën e lojtarëve edhe për miqësoren e të shtunës kundër Irlandës së Veriut.

Trajneri fitues i Kupës Botërore, zbuloi dy lista një javë më parë, një listë të përbërë kryesisht prej debutuesve të cilët do të jenë të përfshirë vetëm për miqësore, dhe një tjetër që përfshinte lojtarë më me përvojë, dhe të cilëve u është garantuar vend për në Kupën e Konfederatave.

Ja lista e plotë e lojtarëve që do të jenë pjesë e Kupës së Konfederatave:

Portierë: Amelia, Buffon, De Sanctis

Mbrojtës: Cannavaro, Chiellini, Zambrotta, Dossena, Legrottaglie, Gamberini, Grosso, Santon

Mesfushorë: Camoranesi, De Rossi, Pirlo, Gattuso, Montolivo, Palombo

Sulmues: Gilardino, Iaquinta, Pepe, Quagliarella, Toni, Rossi

Ora është Fri Nov 01, 2024 6:22 am