Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Viola thuajse siguron Ligën e Kampionëve

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Viola thuajse siguron Ligën e Kampionëve Empty Viola thuajse siguron Ligën e Kampionëve

Mesazh nga Leonardzz. Sun May 17, 2009 2:01 pm

Viola thuajse siguron Ligën e Kampionëve F.0517172059834_m

Skuadra e Fiorentinës ka shënuar fitore minimale në Stadio Franchi të Firences kundër Sampdorias për të bërë një hap të madh drejt sigurimit të vizës për në Ligën e Kampionëve për sezonin e ardhshëm.

Goli i Alberto Gilardinos i shënuar në minutën e 21-të pati vlerën e tre pikëve me ç’rast Fiorentina distancohet pesë pikë nga Genoa që mban vendin e pestë, dhe ka nevojë për vetëm një pikë kundër Lecces në ndeshjen e ardhshme, ose Genoa të mos fitojë në Torino, dhe Viola do të luajë në garën më prestigjioze të futbollit në sezonin e ardhshëm.

Gjenovasit nga ana tjetër nuk kanë mundur të nxjerrin më shumë se një pikë përballë Chievos e cila lufton për ekzistencë, pasi që takimi i zhvilluar në Stadio Ferraris ka përfunduar me rezultat prej 2-2.

Në takimet tjera, Palermo e ka mposhtur Lazion, ndërsa skuadrat e fundit në tabelë, ajo e Regginas, Torinos dhe Bolognas kanë shënuar fitore, për ta bërë edhe më dramatik përfundimin e Kampionatit italian.

Ora është Fri Nov 01, 2024 4:38 am