Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Berluskoni-Ançeloti, “fajin” e ka Ronaldinjo

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Berluskoni-Ançeloti, “fajin” e ka Ronaldinjo Empty Berluskoni-Ançeloti, “fajin” e ka Ronaldinjo

Mesazh nga Leonardzz. Fri May 15, 2009 9:29 am

Berluskoni-Ançeloti, “fajin” e ka Ronaldinjo Anceloti-kerkon-te-kape-dinjon

Presidenti kuqezi mohon akuzat kundër trajnerit të tij, por duket se në mes është mosaktivizimi i brazilianit

Silvio Berluskoni ka përgënjeshtruar deklaratat që janë publikuar nga e përditshmja italiane “La Repulica” sipas të cilave ai ka fajësuar trajnerin Karlo Ançeloti për suksesin e munguar në kampionat: “Mendoj se nga të gjitha anët publikohen disa deklarata sikur të ishin të miat dhe kjo gjë më befason”. Një koment lidhur me një kalim të mundshëm të Ançelotit tek Çelsi: “Nuk jam interesuar asnjë herë për këtë”.

FAJI I RONALDINJOS - Fjalët e Berluskonit, të thëna buzë një pishine në Sharm el Sheik, përveç se bëjnë përgjegjës Ançelotin, hedhin poshtë edhe teorinë e Adriano Galianit që, kohët e fundit, e ka shpjeguar gjithmonë diferencën e pikëve që Milani ka me Interin me numrin e madh të dëmtimeve, që ka pësuar skuadra kuqezi.

Nuk ka folur asnjëherë për taktikë, administratori i deleguar, dhe as për faje të trajnerit. Kështu Berluskoni, me deklaratat e tij, ka goditur dy shënjestra (nuk dihet nëse këtë e ka bërë me dashje). Por ajo për të cilën shumë vetë pyesin veten është: pse Berluskoni ka sulmuar në mënyrë kaq të drejtpërdrejtë Ançelotin? Arsyea ekziston dhe ka një emër: Ronaldinjo.

Presidenti-trajner është i pakënaqur me Ançelotin sepse më shumë se një herë trajneri e ka lënë në stol brazilianin dhe se nuk ka arritur të nxjerrë maksimumin nga një lojtar që konsiderohet si një pasuri e klubit. Ronaldinjo është pëlqyer gjithmonë nga presidenca, i ndjekur për vite me radhë më në fund është blerë në verën e vitit 2008, në një moment kur do të kishte qenë më e rëndësishme të përforcohej ekipi me një mbrojtës.

Ora është Sat Nov 23, 2024 11:26 pm