Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Guardiola përshëndet shpirtin luftarak të ekipit

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Guardiola përshëndet shpirtin luftarak të ekipit Empty Guardiola përshëndet shpirtin luftarak të ekipit

Mesazh nga Leonardzz. Thu May 14, 2009 5:23 am

Guardiola përshëndet shpirtin luftarak të ekipit F.0514103534485_m

Menaxheri i Barcelonës, Josep Guardiola, ka përshëndetur të gjithë ekipin pas rikthimit të mbrëmshëm nga një gol disavantazh, për të fituar në fund me rezultat 4-1 ndaj Atletic Bilbao, në finalen e Kupës së Mbretit.

Një gol i hershëm nga Toquero i dha epërsinë Atleticos në ndeshjes e zhvilluar në Mestalla, por Yaya Toure të barazoi që në pjesë të parë, para se golat e Lionel Messi, Bojan dhe Xavi në pjesë të dytë ta vulosin fitoren e Barcës.

“Kurrë nuk mund të dini se si do të përgjigjet ekipi kur pëson aq herët në një finale kundër një ekipi që e dëshiron aq shumë trofeun. Por unë kam një ekip fantastik dhe të jashtëzakonshëm dhe e përgëzoj secilin, jo vetëm lojtarët”, ka thënë Guardiola pas ndeshjes.

“Jemi shumë të lumtur dhe jam veçanërisht i kënaqur pasi ekipi tregoi gatishmëri të japë gjithë mundin e nevojshëm për të arritur sukses, jo vetëm në fushë, por po ashtu edhe në stërvitje, para dhe pas ndeshjeve të vështira”, ka shtuar spanjolli.

Ora është Sat Nov 23, 2024 11:37 pm