Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Join the forum, it's quick and easy

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker

Kia Koup...!!

Leonardzz.
    Leonardzz.
    Admin
    Admin

Kia Koup...!! Empty Kia Koup...!!

Mesazh nga Leonardzz. Sun Apr 19, 2009 7:24 am

Kia Koup...!! F.0412142924700_m

Automjeti i parë ‘kupe’ i kompanisë koreane Kia, karakterizohet me dizajn atraktiv edhe pse pak a shumë ngjanë me Civic. Platforma është thuajse krejtësisht e re, e cila duhet të mundësoji aftësi më të mira të vozitjes

Plani për ta pushtuar tregun botëror të automjeteve, nuk mund të realizohet pa një model sportiv. Për këtë arsye, Kia i ka kushtuar vëmendje të veçantë konstruktimit të këtij modeli, i cili krahas pamjes së bukur duhet të jetë i këndshëm në vozitje dhe nuk duhet të kushtojë shtrenjtë.

Tërheqja është me rrotat e para, ndërsa sa i përket motorizimit, do të ekzistojnë automjete me lloje të ndryshme të motorëve benzinë: me 2.0 me 156 KF dhe 2.4 me 173 KF.

Do të jenë në dispozicionin automjetet me marshe manuale dhe automatike, te motori më i dobët me pesë shkallë (4+R), ndërsa te automjetet me motorin më të fortë me nga një shkallë më shumë.

Kia Koup pritet që premierën e saj ta përjetojë në panairit automobilistik në Frankfurt gjatë muajve të fundit të këtij viti.

Ora është Sat Nov 23, 2024 4:01 pm